tagging blogger maybe ? ngee ^^

hyee semuaaaa . sayee baru je balek holidayyy ! weet weet . cemburu muchh ? ngehngehh . nak jugak tulih entry psal holiday tapi tak jadi lahh :p nk buat entry giveaway dulu malam ni . sebab entry holiday WAJIB sayee tulis melebihi 600 patah perkataan . cehh , mcam karangan S.P.M jee . eh eh , sayee ditag oleh KIRAA .

act , dh tak hingat mcam mane nk tulih entry psal benda ni . nak panggil ape pon taktahuu . ngeeee ^^ . sebabkan benda ni menggunakan TAG , sayee namekannye sebagai TAGGING BLOGGER . ehh , mcm ade yang tak kene jee dengan name ni . ngehngeh . bior laa . hikhik . okay start !
6 RULES YOU SHOULD FOLLOW :-
1. Post this rules
2. Write 11 things about yourself
3. Answer the question the tagger set for you
4. Create 11 questions for those who you want to tag.
5. Chose 11 blogger and link the post this link to them.
6. You are not allowed to tag back.


11 Things About Me [ainaa rosdi sham]

1. my name is ROSYANIEZA AINA BINTI ROSDI SHAM . ROSDI SHAM and RASULAINI 's second daughter . sayee ade 6
 orang adik beradik . unlike other siblings , adik beradik sayee ade gelaran masing masing . such as busuk , hitam , gemuk , kudis , gigi dan burok . ahahaha :)

2 . Nasi Lemak Sotong maniac . ngeee ^^ besttt :))

3 . sangat cuai . terutama tentang perkara pentingg .

4 . tak boleh pegang duet banyak banyak  sebab esoknye mesti habiss . hekhekhek

5 . tak pernah sekalipun merasa diri cantikk 

6 . kurang keyakinan diri .

7 . selfish maybe .

8 . mulut pedas sikitt ( tak penah brfikir mse bercakap , ckap je ape yang terlintas di pikiran )

9 . susah nak jatuh cintan kat orangg 

10 . degil , keras kepala , tapi dalam hati ade tamann (mama yang ckapp smua ni)

11. when i say no , it's mean no to me or anybody . ngeee ^^

question from kira .

1 .What is the one most embarrassing thing you have ever done?

answer : confessing maybe , its a really embarrasing moment . ngeee :)

2 .Do you have any addictions?

answer : kpop kott . heeee :) . sayee minat gile gile dengan kpopp .

3 .What do you hate most about yourself?

anwer : i hate the me that was trying so hard to make the friendship last longer while they're trying to make it shorter :)

4 .What do you want to change about yourself?

answer : well , not really actually . i believe me is just me . maybe i'm not like some perfect girls out there , but being yourself is more awesome than any one of them . ngeee ^^

5 .Do Have Any Type Of Bad Habit?

answer : banyakk , salah satunye sukaa kriuk kriuk kn jari bilaa nervous . alaaa , tak kenal kee ? yang bunyi krik krik tuu .

6 .Name a movie or movies you can watch over and over?

answe : movie ? tkdee . kalau drama ade kott . playfull kiss . ce tengokk . best woo :))

7 .Do you like to read? If so...favorite book(s)?

answer : novelish stuff . hehe . such as andai itu takdirnya , cinta kau dan aku , yes boss and love you mr . arrogant .

8 .Would you rather be smart and ugly or dumb and beautiful?

answer : i will be honest answering this question . well , takdelah terfikir sangat psal ni . just dulu dulu ade laa jugak fikirr . kalau sayee kurus tinggi lampai putih melepak mcam model kan baguss . yelahh , tak payah susah susah cari kejee . kawen je dengan orang kayee . weet weet . ayoyo , ainaa mata duitan woo :)

9 .What is your favorite scent?

answer : scent ? haa sudahh , ndak paham nihh .:)

10 .what kind of boys are you attracted to ?

answer : haa sudahh , jeng jeng jengg . okayy act sayee pon taktahuu . sayee minat dkat lelaki yang proffesional dlam keje kott . untuk fizikal pulakk . minat yang comel tahap gaban . perempuan memang minat yang comel comel .kihkihkihh :)

11 .What is the scariest experience you ever had?

answer : kematian mak melor . nenek tersayang sayee :)


soalan sayee . ngehngehh *gelak jahat
1 .what do you think is your porpose of life ?
2 .who do you prefer ? mom or dad ?
3 .did you ever fall in love ? if yes , describe it in 5 sentences .
4 . did you ever felt unsatisfying feeling toward someone . say her/his name bravely and tell me the reason .
5 .what do you think about yourself when you see yourself in a mirror ?
6 . did you ever felt jealous seeing a pretty woman standing beside you ? 
7 . in your defination , what's the meaning of love ?
8 . describe your family .
9 . what is the most lovable item in your life ?
10 . when you read this ,VROOM VROOM , what did you think of ?
11 . tell me how you felt when someone honestly confess that they fall in love with youu .

eh eh , btw . ni haaa , vudak yang ditagg :-
eina ramli

kalau rajin jwablah . ngeee ^^ .tiada paksaan dikenakan . and btw , kalau dah jawab , pleasee tinggalkan link di cbox atau komen bwah ni :)

ngeee ^^ . dah siapp . p/s yang ditag jangan maraa ehh . peaceee V :) .



4 comments :

  1. scent tu mksudnya bau :)) contohnya suka bau bunga ros ke,,ataupun jenama perfume kegemaran ~

    ReplyDelete
  2. dah jawab... late pula... :D

    http://munauwaratul.blogspot.com/2013/06/game-never-finish.html

    ReplyDelete
  3. ok . thanx menghabiskan masa menjawab btw

    ReplyDelete

sini okeyy !

Followers

 

the story of me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise