maluu

assalammualaikum korangss ,
okay arini nak cite psal MALU . eeee malunyee *wah gedikk . mcam ni . nampak takk entry sebelum ni ? alahh , yang segmen bloglist mei dan jun tuu . haaa , dh nampakk ? yang tu laaa . kenape malu ? haaa , sabar laaa . nak cite ni . haishh , tak sabar-sabar peminat sayee ni *wahh perasann . mcam ni , tadi tengah blogwalkingg . pastu ternampak beberapa blogg yang buat segmen menarikk . weet weet . gatai tangan nak join sangatt . lepas tu *banyaknye lepas tu . okay tukarr . after that , hahaha weet weet .after that , buatlah entry segmen dari AENN tu . wahh . dengan bangga sayee pi komen kat bawah entry tu " dah join . " siap bagi link lagii . tangan yang gatai ni pun pi tekan PUBLISH . muka selamba jelah kann , selepas itu *ehh , sayee suka BM . ahhaha * baru TERbace tarikh tamat segmen tu . 29.4.2013 . errrr.. saye harap komen sayee terhapus dengan sendirinyaa . otak ligt dok berdoa agar putarkan balik masa sampai 29.4.2013 tuu . malunyeeeeee ! taktau nak letak muka kat manee . taktahu nak mintak tolong kat sapa . bencikkk ! *wahh gedik . ehh, sebelum terlupee . ni haa blog mereka yang follow dan tinggal jejak di shoutbox sayee . fuhh , banyak jugakk ! takpee . sekali sekala :) nak kee ? ni haaaa ,
~mrpolie 
~karantina
~kwan ucu
~santai
~nurul nadia
~hani
~syahirah
~huda
~tempoyak goreng 
~aida
~farha
~dejarahim
~faten
~she
~mizzaiza
~ arena

haaa , yang lain tu mungkin dalam shoutbox satu lagii . hishh , kenapelah sayee boleh remove terus tadii ! tak patutt .ade jugak yang susah nak cari link blogg . sorry guyss :) lain kali eaa ? kalau ade rezeki . maseh semuaa . rasenye sayee dah follow korang dh . kalau yang belum tu , bagitahu eaaa . :)) assalammualaikum and byee :))

No comments :

Post a Comment

sini okeyy !

Followers

 

the story of me Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise